Free Franchise

Onze werkvorm is nog vrijer dan een franchiseconcept en biedt veel meer. Wel de lusten en niet de lasten zogezegd. U kunt het zien als ‘Free’ Franchise, gezien u zelf uw bedrijfsnaam bepaalt, wij werken zonder verplichtingen, u geen huisstijl hoeft te hanteren, een concept te kopen, geld af te dragen en u bepaalt uw eigen werkuren en bouwt uw vrijheid er mee op. Vrijheid dus.

U heeft geen startkapitaal nodig. Het inkomen en het bedrijf zijn geheel van uzelf en geven u zekerheid voor in de toekomst. U mag simpelweg van ons plukken, wat u wenst te gebruiken. Deze succesvolle free franchise organisatie behoort tot de grootsten ter wereld. Inmiddels in 160 landen, waarmee we groter zijn dan Nike en McDonalds… 95% gestegen in omzet in de Benelux de afgelopen jaren. Een absoluut bewezen en zekere zakenpartner!

amsterdam coaching lavera consult het nieuwe werkenDaarnaast krijgt u zoals aangegeven, alle gewenste training, begeleiding en opstart in de praktijk. U bent de baas en kiest zelf het pad wat bij u past. Tevens wordt zelfs een deel van uw administratie gedaan. Dit alles zonder risico’s en mét een succesvol en bewezen concept. U kunt dezelfde functie hebben die u voor een werkgever uitvoert, maar dan in alle vrijheid en groei, waar u ook nog eens alle credits voor ontvangt. Het mooie van dit concept is dat u het zelf kunt bepalen, wat u ervan wilt maken, met wie u werkt en hoe u werkt. Wij helpen u daarbij.

Door ervaring hebben wij gezien dat dit één van de mooiste vormen voor zelfstandig werken zonder risico is. U hoeft geen pand aan te schaffen, naar de bank voor grote leningen en u heeft geen vaste lasten. Uw wensen, talenten en vaardigheden komen meer tot zijn recht dan wanneer u voor een werkgever zou werken. Met name door de persoonlijke coaching van Lavera Consult. De overeenkomst met netwerkmarketing is dat de winkelketen uitgeschakeld wordt. Dit heeft vele voordelen. Voor zowel de klant en u als de zelfstandige / ondernemer. Marketing via netwerken is een effectieve en slimme vorm van marketing, omdat direct contact en mond-tot-mond reclame nog altijd de beste reclame is die er is en mensen houden van persoonlijke aandacht. Er zijn echter grote verschillen binnen nwm bedrijven. Laat u goed informeren. Wij geven u alle ruimte, informatie en tijd. Wij onderscheiden ons sterk als succesvol, origineel bedrijf met een vrije werkvorm en zeer vele, brede mogelijkheden.

VERKOOP

Moet je verkopen? Nee. Niks moet en het gaat niet om verkoop. Maar laten we het concept ‘verkoop’ eens bekijken.

Iedereen verkoopt. Verkoop is delen, aanbevelen. Het aanbieden van een oplossing. Mensen willen graag iets kopen wat ze willen hebben. Als je voor een werkgever werkt verkoop je zijn/haar dienst of product en ontvangt hij de winst. Daarnaast verkoop je eigenlijk ook nog eens op een bepaalde wijze jezelf…  Ben je yogatherapeut dan verkoop je yogalessen. Iedere zelfstandige verkoopt. Wij werken echter met een  compleet andere verkoopformule dan die waarmee u bekend bent via winkels en opdringerige personen of reclame. Wij doen aan luisteren, adviseren, aanbevelen. Een soort passieve verkoop, met het hart. Wij helpen mensen aan een betere gezondheid, met producten uit de natuur. Als u met ons werkt, bepaalt u zelf wat u wilt verkopen, waar u achter staat en wat bij u past. Zowel diensten als producten, als indirect bijvoorbeeld een betere gezondheid of gewicht. U ontvangt de winst en de waarde. Ook de klant heeft veel meer voordelen om buiten de winkelketen te kopen: het scheelt gemiddeld 65% van de verkoopprijs en vele procenten in kwaliteit en gezondheid…

Misschien vindt u het moeilijk te geloven. Maar kijkt u eens naar de feiten en cijfers. Misschien kunt u niet geloven dat het voor u is weggelegd. Geloof maakt waarheid. Mocht u nieuwsgierig zijn, neem gewoon contact met ons op.

mist en padSucces is als wandelen in de mist. Sommigen zien de mist en laten angst overheersen. Anderen doen slechts één stap en zien het pad verschijnen. Neem een stap. U bent het waard.