Hoe werkt het?

Ten eerste
Het mooie en eerlijke van Het Nieuwe Werken is, dat u zelf beschikt over de zaken die uzelf heel succesvol kunnen maken. En u bepaalt zelf wat dat voor u inhoudt. De coaching werkt, ons succesplan werkt, de organisatie en het marketingplan werken. Dat is al bewezen en tonen de cijfers. Het werkt dus als u de juiste motieven, passie en mentaliteit bezit, een people person bent en de juiste vaardigheden heeft, of open staat om deze te leren. Niet iedereen is geschikt voor deze tak van sport. Wij selecteren vooral op karakter.

U hoeft niks op te geven, radicale stappen te maken, of een sprong in het diepe te wagen. U kunt parttime starten, wat in te passen is in uw huidige situatie. 

Ten tweede
Aan de hand van een uitgebreid telefoongesprek kunnen beide partijen bepalen of het globaal matcht en of een kennismakingsgesprek een juiste vervolgstap is. Tijdens dit gesprek zal veel duidelijk worden over u, ons, de werkwijze, mogelijkheden etc. We laten het bezinken en een volgende stap betreft een persoonlijke kennismaking waarin het complete beeld wordt gevormd waar een objectief oordeel op kan volgen.

U kunt bij vacatures specifiekere informatie vinden. Wij begrijpen goed dat onze website een globaal beeld vormt. Het klinkt allemaal mooi en het is realiteit, maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Het is echter onmogelijk om alle ins en outs hier uit de doeken te doen. Ieder mens is anders, heeft andere wensen en ons aanbod is breed. Het gaat erom of u openingen ziet en waar uw wensen liggen. Bent u openminded? Staat u er open voor om nieuwe zaken te leren?

Alle nieuwe dingen hebben tijd nodig om te bezinken. Als u iets nieuws aan wilt gaan, heeft u alle informatie nodig om een goed oordeel te vellen. Die tijd, ruimte en informatie krijgt u van ons. Geeft u uzelf een kans? Geeft u uzelf die tijd en ruimte om een goed oordeel te kunnen vellen? Of heeft u uw oordeel al klaar en doet u een deur dicht, naar wellicht iets wat uw complete leven totaal verrijkt had kunnen hebben, zoals bij velen?

De Start
Zoals met iedere nieuwe start of een nieuwe baan gaat u nieuwe dingen leren. De beginperiode is kennis opdoen van de organisatie, werkwijze en u leert nieuwe mensen kennen uit het team bijvoorbeeld. In deze periode starten we ook direct met klanten, inkomen etc. en zullen er kwartjes bij u gaan vallen. U wordt met alles geholpen. Wij nemen u als het ware bij de hand in de praktijk. Wij starten het geheel voor u op en tonen u alle nodige zaken die bij uw functie horen. Vanaf het begint bouwt u al aan uw financiële zekerheid door de twee inkomstenstromen. Hoe komt u aan klanten, hoe komt u aan coachees, hoe kan het (passieve) inkomen snel groeien, hoe bewerkstelligt u uw persoonlijke doelen, etc. U gaat het ervaren.

Klinkt het te mooi? Neem telefonisch contact op en oordeel zelf. 0647974434.

Het is de perfecte timing om met onze organisatie te gaan werken. 75% van de Nederlanders wil graag zelfstandig zijn, maar weet niet hoe. Al doende leert u, bouwt u en groeit uw enthousiasme en motivatie. Dit alles in uw eigen gekozen werkuren. U hebt fijne collega’s, leert nieuwe mensen kennen en bouwt met alle hulp aan uw eigen, zekere toekomst, zonder risico’s!

Heb geloof, heb vertrouwen. Daarmee creëert u. Samen met ons.