Welzijn en Inkomen

Onze werkvorm is gebaseerd op deze twee enorm belangrijke en krachtige waarden in ons leven. Gezondheid van lichaam en geest, persoonlijk geluk en financiële middelen om je benodigdheden van te kunnen kopen en overige zaken waar je blij van wordt.

Ons uitgangspunt is om deze waarden voor u te ‘vergroten’ als wij gaan samenwerken. U kunt deze waarden tevens voor uzelf opwaarderen en u kunt deze waarden aan anderen meegeven. Dat is toch mooi en nobel werk? Wij noemen dat een prachtige win-win situatie. Bij welk bedrijf vindt u dat meer?

amsterdam het nieuwe werken lavera consultWelzijn en inkomen zijn met elkaar verweven. Als het niet goed gaat met uw gezondheid, dan zal u ook minder presteren en is er simpelweg weinig ruimte om lekker te leven, of nieuwe zaken te ondernemen, aangezien uw lichaam uw prioriteit vraagt. Anderzijds kan een beperkt inkomen een mens daadwerkelijk ziek maken. Als de maand vaak langer is dan uw salaris heeft u daar waarschijnlijk stress van. En stress kan een mens echt ongelukkig  maken of lichamelijke lasten bezorgen. Wij zijn er trots op dat wij met ons werkaanbod mensen in beide waarden kunnen helpen. Uw inkomen zal u niet alleen helpen rond te kunnen komen, maar een ruimer inkomen kan u toch echt meer levensplezier geven.  Geld is een prachtige energie, waarmee u alles kunt ruilen.  Wij laten u graag zien hoe u met onze hulp op een redelijk eenvoudige manier beide waarden kunt vergroten in uw leven en uw complete levenskwaliteit aanzienlijk kunt vergroten.

Het is ook de belangrijkste reden dat wij zo succesvol zijn; werken met deze prachtige, waardevolle zaken. Het is ook bijzonder lonend en prettig om hiermee te kunnen werken. U helpt uzelf ermee én anderen. Onze werkvorm trekt daarom ook fijne mensen aan en dat geeft een heerlijke sfeer. Op deze wijze creëren wij met elkaar een positieve magneet. Wij tonen u hoe dat voor u kan gaan werken. Mensen komen bij u, mensen willen wat u te bieden heeft. Dat werkt fijn!

Velen hebben een stap gewaagd en hebben daardoor ervaren dat er veel meer te bereiken is, dan wat men vaak niet eens meer durft te dromen en leven nu het leven van hun dromen.