Wie zijn wij

Lavera Consult is een coachingsbedrijf wat een compleet pakket biedt in vrij zelfstandig werken en ondernemerschap met kosteloze coaching in de booming Gezondheid en Wellness branche. Het Nieuwe Werken.

Lavera Consult is in februari 2005 opgericht.
manager het nieuwe werken
De directeur; Nikla van der Horst, heeft daarvoor na verschillende opleidingen, diverse functies bekleed voor werkgevers en bedrijven. Na jaren van werken en ervaring op de arbeidsmarkt is nooit het gevoel ontstaan geheel tevreden te zijn binnen een bepaalde baan. Je niet vrij kunnen ontplooien, het gevoel meer te kunnen, snel uitgekeken zijn, de behoefte aan meer en persoonlijke ontwikkeling, geen fijn management, fulltime werken en financieel weinig daarvan overhouden; allen motieven om verder te zoeken naar een passende oplossing.
Daarnaast groeide meer en meer het besef dat het korte en kostbare leven erg veel uit werken voor een ander bestaat, zeker bij een fulltime baan. Van negen tot vijf aanwezig moeten zijn, vragen wanneer je op vakantie mag voor slechts een paar weekjes per jaar, in de file moeten staan, verantwoording af moeten leggen aan een “baas”.  Aspecten die je kunnen belemmeren in je vrijheid, ontwikkeling, levensgeluk en welzijn.

Je bent hier maar één keer…. Wat wil je daarvan maken? Pak je kansen..

Voldoende motieven waren ontstaan om het “zelf te gaan doen”. Maar heeft een startende zelfstandig ondernemer niet veel lasten en risico’s? Startkapitaal, ondernemingsplan, investering in een pand, jaren zwoegen voordat het rendabel is, etc.  Zou het dan niet voor iedereen zijn weggelegd? Na een zoektocht is zij tegen een unieke werkvorm aangelopen. Eén waarbij je zonder financiën en risico’s eigen baas kunt worden met een stabiel en ruim inkomen. Binnen slechts een paar maanden was er een dusdanig extra inkomen opgebouwd, zodat zij parttime kon gaan werken.

Slechts enkele jaren later is Lavera Consult uitgegroeid tot een volwaardig coachingsbedrijf in Welzijn en Inkomen. Samen met succesvolle zakenpartners en een enthousiast team, in combinatie met de opgedane knowhow op verschillende gebieden, richt het bedrijf zich nu op anderen; mensen helpen in Het Nieuwe Werken, met daaraan gekoppeld; persoonlijke groei en een betere levenskwaliteit op diverse vlakken. Een beter leven concept, waarbij je wensen waar kunt maken die niet werkelijkheid kunnen worden als je blijft werken voor een werkgever. 

VRIJHEID….