Kosteloze coaching

Toen we opgroeiden hadden we ouders. We gingen naar school en we kregen leraren. Vervolgens gingen we werken en kregen we werkgevers. Toen wilden we zelfstandig zijn en het zelf doen…. En juist dán hebben we begeleiding nodig!

Indien er een wederzijdse match is en wij besluiten samen te gaan werken, dan ontvangt u onze kosteloze coaching. Deze coaching is bijzonder waardevol. Niemand wordt succesvol bij ons zonder de juiste begeleiding. Onze coaching bestaat uit ruim tien jaar ervaring, wat betekent dat wij weten wat werkt en dat wij een uniek stappenplan hebben ontwikkeld, waarmee wij u kunnen verzekeren dat u daarmee uw doelen kunt behalen.

PERSOONLIJKE COACHING

gratis coachingOnze coaching is met name uniek door de prachtige imput van de Mindset Training. Alles in uw leven begint eerst tussen uw oren.. Is uw denken positief en goed, dan is datgene wat u creëert ook goed. Actie zonder de juiste mindset werkt niet. U kunt veel meer dan u denkt. Wij tonen u dat. Wij zoeken dan ook mensen die positief zijn ingesteld en open staan voor vernieuwing.

Ieder mens is anders, heeft andere wensen, doelen en talenten. U heeft dan ook persoonlijke aandacht nodig, als u aan iets nieuws begint en zelfstandig wilt gaan werken. Nikla van der Horst is Life Coach en zoals reeds aangegeven, heeft zij jaren ervaring in het coachen van mensen. Wij kunnen u goed van dienst zijn bij onzekerheden, stappen nemen, management, marketing en u motiveren, stimuleren en nog veel meer.

Onze coaching is kosteloos vanwege het geavanceerde bonussysteem in combinatie met het unieke marketingplan. Dat betekent dat wij in u moeten geloven. Onze tijd en energie gunnen wij graag aan gemotiveerde personen met een doelstelling en specifieke vaardigheden. In onze coaching trachten wij uw talenten en vaardigheden te accentueren en proberen wij u te ondersteunen in de zaken die u lastig vindt. Juist het stappen uit de zogenoemde “comfortzone” brengt u verder in uw leven en doet u ontwikkelen en groeien. Onze werkvorm biedt daartoe een perfecte, veilige oefen- en werkbasis in de praktijk, waar u snel en veel van kunt leren.

TEAM COACHING

amsterdam het nieuwe werken lavera consult coaching

U doet dit dus zeker niet alleen. Uw doel wordt ons doel. Het fijne is ook dat u met gelijkgestemden kennis zult maken en de mogelijkheid heeft om ermee samen te werken. Samenkomen doen wij maandelijks met het team in Amsterdam. Op deze wijze kunnen wij zaken delen, oefenen en informeren op groepsgewijze. Onze werkvorm trekt fijne personen aan. Het team bestaat dan ook uit prettige persoonlijkheden en gezelligheid speelt een grote rol!

Lavera Consult doet meer op het gebied van mindset en het helpen van mensen om op hun pad van geluk te komen. Binnenkort geven wij ‘De Geluksworkshop’ in Amsterdam. U kunt zich hiervoor aanmelden. Tevens bieden wij individuele Geluksconsults. Deze zijn niet gekoppeld aan onze werkvorm, maar voor ieder mens die op zijn/haar pad van geluk wil komen of specifieke dromen waar wil maken. Zaken als passie, talenten, visualisatie en een concreet actieplan met begeleiding komen daarbij aan bod.

 

Hebt u een toekomstvisie? Bent u positief ingesteld? Heeft u affiniteit met onze branche en bent u een people person? Wilt u graag iets voor uzelf opbouwen en beschikt u over een gezonde drive? Dan verwelkomen wij u graag in ons nieuwe team!