De organisatie

Via ons kunt u toegang krijgen tot de organisatie. Lavera Consult vertegenwoordigt een reus van een internationaal bedrijf die één van de succesvolste zelfstandige werkvormen biedt ter wereld. U kunt dus ook internationaal werken. Wij staan in de top vijf van de branche, welke uit meer dan 3000 verschillende noemenswaardige bedrijven bestaat. Wij groeien al ruim 37 jaar en zijn succesvol in 160 van de 195 landen in de wereld en staan daarmee op nummer één. Niet voor niets zijn wij genomineerd voor succesvolst bedrijf van 2013 in de Health & Beauty section. Lavera Consult biedt hiermee prachtige, vrije mogelijkheden voor de huidige, onzekere arbeidsmarkt en antwoorden op uw persoonlijke wensen in combinatie met een prettiger levensstijl. U kunt deze zogenoemde free franchise organisatie zien als uw zakenpartner, die alles biedt om op een prettige en risicoloze manier zelfstandig te werken en eigen baas te zijn. U kunt meevaren op ons succes!

wereldwijd-netwerkIn 2014 is ons bedrijf 30% gestegen in omzet (2,7 miljard), een geweldige prestatie als u de desbetreffende economie daarbij in ogenschouw neemt. Wij blijven ook groeien en dat komt simpelweg door de succesformule en door de combinatie van Welzijn en Inkomen. Maar ook door de grote vraag naar een zelfstandige werkvorm, onze diensten, een groter bewustzijn in gezondheid en de vraag naar kwaliteit en hoogwaardige natuurproducten. Mensen willen wat wij bieden. Mede daarom kunnen wij altijd goede Teamleider/Coaches gebruiken!

Wij zijn het bestbetaalde bedrijf in de branche. Wij onderscheiden ons tevens door de professionele en toegewijde begeleiding en het zeer brede aanbod van puur natuurproducten, namelijk 140 stuks. Alternatieven voor de gifstofrijke producten in de winkel. In de markt gezet met uitschakeling van de complete winkelketen. Er is altijd cashflow bij ons, zodat u op een gegeven moment een zeker (passief) inkomen heeft. De sleutel tot zekerheid. Ons marketingplan is dusdanig ontwikkeld dat u snel kunt groeien in functie en (blijvend) inkomen. Ook ontbreekt een startkapitaal, hanteren wij geen verplichtingen en trekt onze werkvorm prettige, ruimdenkende persoonlijkheden aan, waardoor er een zeer positieve, enthousiaste werksfeer heerst. Je hebt altijd fijne collega’s, niks moet en er is geen autoriteit of hiërarchie. Waar vindt u dat elders?

Onze werkvorm / organisatie maakt dat werken voor uzelf het allermooiste is wat u kan overkomen en wat u op uw pad van geluk zet. Wij geloven in geluk, succes, gezondheid en overvloed….  Wij tonen u dat graag en helpen u daar bij!

Waarom vooral NU werken ons werken?

  • Wij groeien hard. U kunt daarvan mee plukken. De combinatie van Welzijn en Inkomen is blijkbaar goud waard. Mensen worden bewuster van gezondheid, gifstoffen en natuurproducten.
  • Wij bieden hoogwaardige alternatieven voor de gifstofrijke producten in de winkel. Er gaan dagelijks miljoenen om in de gezondheid- en uiterlijke verzorgingsbranche in de Benelux.
  • Wij bieden een prachtig antwoord op de arbeidsmarkt. Mensen worden na 20 jaar zonder pardon ontslagen. Er bestaat geen zekerheid bij werkgevers, bij ons wel. Zeer veel mensen zijn werkloos en kunnen geen baan vinden. Wij bieden zelfstandig werk, waarmee je voor jezelf financiële zekerheid (vrijheid!) kunt opbouwen en niet meer voor een werkgever hoeft te werken, of nooit meer een uitkering behoeft.
  • Met ons groei je vooral door je inzet en met de diensten en gaat het niet hoofdzakelijk om productenverkoop. Desalniettemin zetten wij 140 hoogwaardige natuurproducten in de markt, waarvan ieder mens er dagelijks meerdere van gebruikt. Ieder mens kan baat hebben bij ons hoofdproduct. Onze producten zijn consumptieproducten. Wij hebben een herhalingsverkoop van 85%. U gaat daar van houden.
  • De tijd is rijp! Verandering is gaande… Het reguliere werksysteem creëert steeds meer ontevreden en zieke mensen. Mensen ontwaken… Men wil het anders; meer vrijheid, meer leven vanuit zichzelf, meer bewustzijn, meer gezondheid.