Marketingplan

Ons marketingplan is uniek en toont u dat het mogelijk is om eenvoudig een extra inkomen te genereren of complete zelfstandigheid, met veel groeipotentie en pertinente (financiële) zekerheid. Het omvat een carrièreladder waarbinnen je alleen maar kunt groeien en niet meer kunt zakken. Zou u de directeur willen zijn? Dat kan bij ons 🙂  Wat zijn de kansen dat u directeur wordt bij een werkgever?

Het omvat vier bijzondere aspecten:

  • Een win-win-win situatie
  • Snelle groei in inkomen en persoonlijke ontwikkeling zonder bovengrens
  • Bonussen / passief inkomen
  • Het uitschakelen van de commerciële winkelketen

Deze vier aspecten binnen de snelstgroeiende branche in de Benelux, samen met onze persoonlijke begeleiding, maakt dit marketingplan een krachtig en succesverzekerd plan, voor ieder die op zijn /haar eigen manier doelen wil behalen. Duidelijkheid volgt na een persoonlijk gesprek, als wij dit marketingplan visueel kunnen tonen en vertalen in cijfers en stappen.

carrièreladder Lavera Consult Het Nieuwe WerkenBelangrijk is dat u binnen deze ladder zeer snel kunt groeien. Iedere verkregen functie is permanent. U kunt niet meer zakken in niveau. Bij iedere functie behoort weer een passief inkomen. Deze bonussen zijn per functie weer hoger. Blijvend dus, aangezien u niet kunt degraderen. Waar vindt u dat elders? Vanaf een bepaalde functie (functie 4) groeien deze bonussen ook vanzelf door en deze blijft u zelfs ontvangen tot u komt te overlijden. Een gedegen en eerlijk pensioen dus wat u binnen slechts enkele jaren op kunt bouwen… Naast het actieve en passieve inkomen, behelst ons marketingplan ook extra voordelen als winstdeling, een carplan, overerfbaarheid en kunt u prachtige zaken/vakantiereizen maken die de organisatie als extra beloning aanbiedt, voor hen die net wat harder werken dan de rest.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Natuurlijk moet u er wel wat voor doen. De vraag is; wat wilt u en zou u hier graag voor willen werken?

Adders onder het gras? Als die er waren geweest, was ik hier simpelweg na 11 jaar niet geweest met zoveel mooie mensen en coachees. Waren wij ook niet succesvol in 160 landen na 38 jaar. Angst is nergens voor nodig. Positief denken en een stapje nemen, daar komt u veel verder mee…