Wat wilt u?

Dat is de vraag….  Wat wilt u écht? Vanuit uw binnenste.. Hoe ziet u uzelf het liefst in de (nabije) toekomst?

Heeft u bepaalde wensen die u waar zou willen maken?  Zou u misschien iets níet meer willen en verandering wensen in uw leven? Meer waardering? Meer tijd? Meer van de wereld zien? Heeft u het gevoel dat u meer kunt?

comfortzone lavera consult gratis coaching amsterdamDe meeste wensen van mensen hebben te maken met gezondheid, vrijheid en geld. We zijn goed in wensen, maar minder goed in het vinden van antwoorden daarvoor, of daadwerkelijk het pad te gaan bewandelen om ze waar te maken. Maar weinig mensen doen wat ze echt willen, waar hun passie ligt en wat ze echt graag willen. Met name doordat men niet de stem volgt van de wensen, maar die van de onzekerheid of wellicht die van de omgeving. Of omdat we in een comfortzone blijven hangen uit veiligheid en angst voor het onbekende.

De vraag is; waar wordt u echt gelukkig van? En bent u bereid een (veilige) stap te zetten op een onbekend pad, wat wellicht uw wensen waar kan maken?

Iedere verandering begint in uw hoofd. Iedere verandering begint met anders gaan denken, ruimer gaan denken. En met dit denkpatroon creëert u uw leven…

Een ruimer leven begint als u een stap uit uw comfortzone neemt

Je moet werken om je huur en voeding te betalen. Mensen kunnen in dit patroon gevangen zitten. Ondertussen is er weinig geld en tijd om dingen te doen die u echt leuk vindt of waar u heel gelukkig van wordt. Als je voor een werkgever werkt is er weinig ruimte voor het waarmaken van uw eigen wensen. In principe ben je bezig te werken aan het vervullen van de wensen van de werkgever en dat draait om zijn geld. Een werkgever bepaalt zeer veel van uw leven. Uw persoonlijke groei, uw inkomen, wanneer u op vakantie mag, uw hoeveelheid vrije tijd, de opvulling van uw werktijd, etc.  In ruil krijgt u daar salaris voor en dat is dan tevens uw waardering…  De werkgever steekt alle winst in zijn zak en biedt u zeker geen zekerheid of een goed pensioen. De verzorgingsstaat is ook voorbij… Het wordt steeds meer voor uzelf zorgen…

U kunt meer dan u denkt! Als anderen het kunnen, kunt u het ook. Alles is te leren. Waar gelooft u in? Gelooft u dat een ruimer inkomen, meer vrijheid, een zelfstandige baan, eigen bedrijf voor u mogelijk is? Wílt u het zien? Wílt u het geloven? Wij laten het u zien….. Neem contact op en oordeel zelf. 020-3417364. info@laveraconsult.nl. 

Wilt u baas zijn over uw eigen leven of een baas hebben?