Voordelen Zelfstandig

Zelfstandig zijn, het zelf doen, je eigen uren indelen, geen baas boven je, zelf bepalen wanneer je op vakantie mag, een ruim inkomen, vrijheid en onafhankelijkheid. Waarom kiezen wij daar allemaal niet voor? Omdat het gangbare zelfstandige ondernemerschap gepaard gaat met veel risico’s, financiële lasten, druk, vaste lasten etc.

Wat als u geen risico’s heeft en er geen lasten zijn? Bent u dan bereid om te investeren in uzelf en een klein stapje te wagen?

Bij ons heeft u geen vaste lasten, verplichtingen en krijgt u persoonlijke begeleiding. U bepaalt zelf uw doelen en de tijd die u wilt besteden en wanneer u werkt. Uw wensen, talenten en vaardigheden hebben alle ruimte zich te ontplooien en verwezenlijken. De zaken die wellicht ‘eng’ zijn bij regulier zelfstandig ondernemerschap zijn bij ons niet aan de orde. Dit is ook de reden dat er tien miljoen mensen wereldwijd met onze organisatie werken en wij in 160 landen succesvol zijn. Wat let u? Een telefoongesprek is gratis en zal u meer duidelijkheid geven. Neem contact met ons op en oordeel zelf. 020-3417364.

zelfstandig ondernemer vrijheid lavera consultU kunt zeer welvarend met onze organisatie worden en eenvoudig een extra inkomen ermee opdoen en gedeeltelijk zelfstandig zijn. Deze werkvorm is voor zowel ambitieuze personen als mensen die een vrije (pt) baan ambiëren.

Je eigen inzet volkomen verdienen, iets voor jezelf opbouwen, een succesvol bedrijf runnen, naar het strand als het mooi weer is, naar de sportschool als het niet druk is, je kind vanuit huis zelf opvoeden, met financiële zekerheid, dat kan… Zelf je uren in kunnen delen en (financiële) vrijheid zijn goud waard. Onder De Werkvorm vindt u een overzicht van de vele concrete voordelen die wij bieden met zelfstandig zijn binnen ons werkaanbod.